Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimi Kamu Sen İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ziyarette Kamu Sen İl Başkanı Mithat Bağcı, MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve ekibini Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğinin çalışmaları hakkında kendilerini bilgilendirirken, kamu kurumlarında ve çalışma hayatındaki sıkıntılar üzerine istişarelerde bulunarak, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay da, ziyarette, MHP’nin ildeki çalışmalar hakkında Kamu Sen il başkanı ve yöneticilerini bilgilendirdi.

MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimi Kamu Sen İl Başkanlığına bağlı Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören’i ziyaret etti.

Ören  ziyaret nedeniyle MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Erbay ve ekibi son olarak Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri’yi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek askıda ekmek kampanyası  hakkında kendisini bilgilendirirken, kendisine teşekkür etti.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi