Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevine Süleyman Erbay atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy’un yerine Süleyman Erbay göreve getirildi.

Süleyman Erbay’a Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı atama belgesini veren MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bilge liderimiz gene başkanımızın önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesiyle yola çıkarak cumhur ittifakı ruhunu da koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler MHP Zonguldak’ta sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla alakalı olarak ta teşkilatın içerisinde bir nöbet değişimi yapılmıştır. Merkez ilçe teşkilatımızda yeni bir yapılanma yapılmıştır. Bu yapılanmada da İl Başkan yardımcımız, ocak eski il başkanımız Sayın Süleyman Erbay merkez ilçe başkanı olarak atanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Atama belgesini alan MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay ise yaptığı konuşmada: “Bugünkü gelinen süreçte MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Şahsım ve ekip arkadaşlarımla beraber bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. İnşallah bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağız. Benden önce görev yapan arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için bütün parti mensuplarımız değerlidir. Hepsini kucaklayacağız ve Zonguldak’ın iç içe geçmiş sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Partimizi Zonguldak’ta 1’inci parti konumuna getireceğiz” diye konuştu.

MHP Zonguldak Merkez ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: “Süleyman Erbay, Nusret Kukul, Arif Sercan Sezgin, Erdinç Bıçakçı, Meral Demirbaş, Muhammet Öztürk, Dursun Kertlez, Selahattin İzgi, Engin Demirci, Reşit Arslan, Muhammet Kahveci, Metin Aygün, Nizamettin Konak, Hüseyin Akkuş, Bülent Kalender, Nurgül Çelik, Recep Berber, Seyfettin Muslubaş, Murat Demirbaş, Aysel Cin.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi