Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin ‘Anadolu Buluşmaları’ programı kapsamında Zonguldak’a geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı Nergis Park önünde toplanan çok sayıda partili ‘Mücahit Erbakan’ sloganıyla karşıladı. Zonguldak’ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Erbakan’a partisinin Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, yönetimi ve partililer eşlik etti.

Tüm Zonguldaklılara selam ve hürmetlerimizi iletiyoruz diyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Anadolu Buluşmaları Programımız kapsamında Zonguldak’tayız. Ziyaretlerimize Devrek ve Çaycuma’dan başladık halkımızla kucaklaştık. İlçe teşkilatlarımızı, esnaflarımızı ziyaret ettik. Zonguldak’ta da esnaflarımızla buluşma ve halkımızla kucaklaşma programını gerçekleştirdik. Milletimizi dinlemek, onların derdiyle dertlenmek, onların gündemiyle hemhal olmak için ve seçim zamanı değil geçim zamanı milletin yanındayız sloganıyla Türkiye genelinde bu programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimizi dinlemekle beraber kendi çözümlerimizi, kendi projelerimiz ve fikirlerimizi de ifade ediyoruz. Her zaman temennimiz, duamız milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasını cenabı Allah Yeniden Refah Partimizin çalışmalarını vesile kılsın. Derdimiz ve gayemiz budur ve bu gaye uğrunda da gece-gündüz Türkiye genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu duygularla tüm Zonguldaklıları en içten dileklerimle selamlıyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi