Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı partilerinin 3’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, parti binasında düzenlediği basın toplantısında “Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun” dedi.

Bugün itibariyle 81 ilde, 900’den fazla ilçede parti teşkilatlarını kurduklarını belirten Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, açıklamasına şöyle devam etti:

PARTİMİZİ KURARKEN KARŞILAŞACAĞIMIZ ZORLUKLARI BİLİYORDUK

“Bundan 3 yıl önce, “23 Kasım 2018 Cuma” günü 99 Kurucu Üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk. Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı. Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk. 40 yılı bizzat yaşadığımız için, 40 yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın, Milletimizi, tüm İslam Alemi’ni ve tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık.

ERBAKAN HOCAMIZIN SÖZLERİNE KULAK VEREREK YOLA ÇIKTIK

Milli Görüş Lideri Erbakan Hocamızın sözlerine kulak vererek yola çıktık. Eğer biz inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder, Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez inancıyla yola çıktık. Milletimiz için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet’i” tesis edeceğimize dair “Milli Görüş sözü” vererek yola revan olduk. Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik. Biz bu yola çıkarken dış güçlere, holding patronlarına, medya patronlarına güvenerek yola çıkmadık, biz önce Allah’a sonra da bu aziz millete güvenerek yola çıktık.

PARTİMİZ MİLLİ GÖRÜŞ ZİHNİYETİNİ TEMSİL EDECEK

Yeniden Refah Partimiz’ in daha ilk adımlarında takip edeceğimiz siyaset anlayışını da tanımladık, dedik ki; Yeniden Refah Partimiz Milli Görüş zihniyetini temsil edecek, Milli Görüş’ün orijinal açılarından bir derece dahi sapma göstermeyecek. “Hakkı üstün tutan”, “maneviyatçı”, “nefis terbiyesini esas alan” siyaset yapacağız. Siyaseti ibadet olarak gören anlayışla hareket edeceğiz. “Dünyacı” değil, “Ahiret öncelikli” siyaset yapacağız. Reel politik değil, dava siyaseti yapacağız. Partimiz Siyasete zarafet ve nezaket getirecek. Kim yapmış olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilme erdemini gösteren siyaset yapacağız. Sadece eleştiren değil, çözüm üreten siyaset. Gizli ajandası olmayan, samimi siyaset. “Önce Dış Güçler”, “Önce İmtiyazlılar” anlayışı ile değil, “Önce Millet” anlayışı ile yapılan siyaset. Söylemlerle eylemlerin uyumlu olduğu siyaset. Gençlere daha çok yer verilen siyaset.

81 İLDE PARTİ TEŞKİLATLARIMIZI KURDUK

Geldiğimiz noktada Yeniden Refah Partimiz’ in Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle 81 ilimizde, 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk. Pek çok ilimizde köy ve mahalle teşkilatlarımızı tamamladık. İl ve ilçe kongrelerimizin tamamlanması sonrasında, “1.Olağan Büyük Kongremizi” çoğunluğu gençlerden oluşan 40.000’den fazla kişinin katılımı ile siyasi tarihimizin en büyük kongresi olarak gerçekleştirdik. Şu anda 200 bine yakın resmi üyemiz ve 50 bine yakın sandık baş müşahidimiz ile Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır. Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun.” Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi