İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük yaptığı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyor güzel yarınlar diliyoruz” dedi.
Küçük açıklamasında, “1 Mayıs, yalnızca İşçi vatandaşımızın hakkını savunmak gibi görünse de, aslında tüm insanlığın hakkını savunur. Geleceğini savunur, ileride yaşayacakları hayatın eşitliğini savunur” diyerek şunları söyledi:
“Gününü gününe katıp, alın teri dökerek bir ülkenin kalkınmasını sağlayan en büyük yapı taşıdır emekçi. Emek olmadan, hiçbir insan harikası yaratılamaz. Tamda bu sebeple Ülkemde işçilerin ve emekçilerin; sömürülmediği,sigortasız- neredeyse bedavaya ve temel hakları olmadan çalıştırılmadığı,alın teri ile geçinebildiği, aylarca işsiz kalmadığı, kadın erkek ayrımına uğramadığı,çocuk işçilerin olmadığı güzel günleri görmesi ümidiyle. Bir atasözünde de dendiği gibi, abideleri taşlar değil işler yapar. Bizler de, İyi Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Emek ve alın teriyle hayatımıza değer katan; üreten, geliştiren tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor güzel yarınlar diliyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi