DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim yılına başlayacak olmanın öğrencilerimiz gibi bizlerde heyecanı içerisindeyiz. Bu heyecan ile başlayan yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize sağlıklı günler dilerim” dedi.

Keleş açıklamasında, “Salgın nedeniyle yaşanan kapanmalar başta çocuklarımız olmak üzere eğitim camiasını olumsuz etkilemiştir. Kimi televizyonlarından kimi bilgisayarlarından derslerini takip etmeye çalışmıştır” diyerek şunları söyledi:

“Umuyorum yeni eğitim döneminde bu tür kesintiler yaşanmaz ve öğrencilerimiz okullarına mutlu ve sağlık dolu günlerde devam ederler. Her şeyin başının sağlık olduğunu geride bırakmış olduğumuz pandemi süresince daha da yakından öğrenmiş olduk.

Artık alınan önlemlerle okullarımızda bu eğitim öğretim yılı döneminde yüz yüze eğitime geçilecek ve okul bahçelerinden yine geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin seslerini duyacağız.

Okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan kıymetli öğrencilerimizden derslerine çalışmaları ayrıca maske, mesafe ve el temizliğine dikkat edeceklerini umuyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırla vesile olmasını temenni ediyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi