Uzun açıklamasında, “Neymiş ‘Muhalefetin söylemlerini ciddiye almıyormuş’. Başarısız olduğu en birincil hizmet konularını peş peşe itiraf eden Selim Alan sonra dönmüş demiş ki “Kedi uzanamadığı ciğere murdar der” diyerek şunları söyledi:

Zonguldak’ı murdar eden birinin bu sözü muhalefet için kullanmış olması ,bizce içinde bulunmuş olduğu acizliğin derecesine işaret ediyor . Liman bizim işimiz değil,dere bizim işimiz değil ,halk otobüsüne emekli biniyor ,ihaleye kimse girmiyor falan filan! Allah aşkına söyleyin Zonguldak halkını aptal yerine koymaktan bıkmadınız mı?Bahane ürettiğiniz her şey için keşke bir kere utanmış olsanız .

Derenin ıslahını DSİ’ye yaptırıp,Liman temizliğinde TTK’yı muhatap gösterip ne güzel sıyrılıyorsunuz öyle her şeyden. Aranız yoksa biz gidip Genel Müdüre rica edelim. Yeter ki şehrimizi sel basmasın !

Bir evladımız hayatının baharında yaşamdan koptu gitti limanın bulanık sularında.Buna bile bahane üretiyor olmak,suçu halkta bulmak nasıl vicdansızlıktır. Sahil Projesi yapılırken halkımızı denizle buluşturuyoruz diye açıklamalar yapıp ,tatil yörelerinde otellerin önünde bulunanın benzeri platformu oraya yapıp ,buradan denize girmeye çalışan insanları suçluyorsunuz .Vicdan yerine yüreğinizde bahane mi taşıyorsunuz. Bir kaç kafeterya ve restoranı yıkıp ve üstelik bir tarihi de yok edip yerine doğru dürüst bir proje koyamayan muhalefet mi Selim Bey?

Bu kadar yıkma meraklısı olup yıktıklarının yerine yapı koyamayan muhalefet mi Selim Bey ?

Şimdi onarmak yerine bir tarihi daha yok etmeye soyunmuş aynı kafa.Köprü de köprü altı dükkanları da tarihtir her şeyden önce. Sizi tarihe düşman eden motivasyonunuz nereden geliyor acaba Selim Bey?

Türkiye’nin en ücra köşelerinde bile belediyeler halka ucuz ve sürekli ulaşım hizmeti sunuyorken bunu bile beceremeyen ve suçunu da yasa gereği hizmetten yararlanmaya çalışan emekli ,yaşlı vatandaşlarımıza yıkmaya çalışan sadece sizsiniz Selim Bey!

Belediye Başkanı değil yıkım ekibi şefi mübarek!Vatandaşın ulaşım hakkına saygısı olmayan ,ihale dışı bıraktığınız beş mahallede bile hizmet üretemeyen Başkan bundan hicap duymuyor.Olacak iş değil.

Diyorsunuz ya 25bin oy aldım. Sizin başkanlığınıza Zonguldak halkı notunu çoktan verdi Başkan Bey. Varın siz parti içi entrikalarınızla uğraşın.Belki bundan sonrası için kendi hesabınıza bazı garantiler edinirsiniz. Zaten göreve geldiğiniz günden beri en afili icraatınız İçişleri Bakanı ile sıkça verdiğiniz pozlar! Ne büyük marifet aferin size” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi