Uzun açıklamasında, “Türkiye hem bir şiddet sarmalına girdi ,hemde gözünü kırpmadan hayatının baharında yaşamından  vazgeçenler  diyarına döndü” diyerek şunları söyledi:

“Şimdi herkes bunu sorguluyor. Herkes dediysem de vicdan ve akıl sahibi olanları kast ediyorum.

Çünkü ülkeyi yönetenler ve şürekası her olumsuz gelişmede ‘Gezi ‘protestosundan başlıyor ,FETÖ‘sü,PKK ‘sı  v.s terör örgütleri sayıp finali ‘dış güçlere’ bağlıyor. Oysaki bize hükümet edenlerin başı ‘kindar ve dindar bir nesil istiyorum’ demişti. Bu hedefe yürürken halkı kendi sorunları içinde her gün ezerek açlığa,yoksulluğa ve umutsuzluğa sürüklediler.

Vizyonda sürekli Vatan,Bayrak,Din gösterimi yaparken ,şanlı tarihimizin icraatları  ile desteklenmiş hamasi söylemlerini bıkmadan usanmadan her gün yineleyip topluma yutturdular.

Hatta Türk halkını yeterince kindar ve dindar bulmadıklarından Afganistan,Pakistan ,Suriye gibi ülkelerden milyonlarca ‘mücahit’ getirip ülkemize doldurdular.

Tüm bunlar yaşanırken kadın cinayetlerinin,doktor katliamlarının ,intihar vakalarının ,çocuk taciz ve tecavüzlerindeki artışa tepki gösteren halk kesimini suçlayan  vicdan ve akıl yoksunlarına bakınca mensup olduğu vatandaşlıktan istifa edesi geliyor insanın. Bu cinayetler ,suçsuz insanların hayattan koparılışı 20 yıldır iktidar edenlerin  istediği ülkeyi yaşıyor ve deneyimliyor olmamız!!

‘Giderlerse gitsinler’ diyerek hedefe konulan doktorlarımız diz boyu sorunlarıyla cinnet geçiren toplum eğitimli insanlara karşı nefreti körükleyen bir dil sonucunda geldiğimiz nokta bu.

Bu nefret dilinden ve şiddet sarmalından en kısa sürede kurtulmamız gerekiyor.

Şiddeti körükleyen nefret dilini kınıyor, hayattan koparılan Dr.Ekrem Karakaya ve Av.Servet Bakırtaş’a Allahtan rahmet ,yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi