AK Parti Devrek İlçe Başkanı Av.Murat Durdubaş, merkezi yatırımlar için, Devrek ilçesine yapılacak olan yarı Olimpik yüzme havuzunun yerinin netleştiğini belirtti.

Başkan Durdubaş açıklamasında, “Devrek stadyumunun çimleri yenilecek. Hükümetimizin spor alanında ilçemize yatırımları devam ediyor” diyerek şunları söyledi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Devrek’te yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun eski kapalı spor salonunun bulunduğu bölgeye yapılması kararlaştırıldı. Orada bulunan mevcut bina yıkılarak yerine hem yarı olimpik havuzu hem de yönetim binası yapılacak. Aynı zamanda Devrek Stadyumunun da önümüzdeki günlerde çim yenilenme çalışmaları yapılacaktır. Hükümetimizin yatırımları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacaktır. Hafta sonu Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Devrek’e gelerek kendisi ile bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yeni yapılan Gençlik Merkezi, yapımı devam eden Kapalı spor salonu inşaatı, çim ve sentetik sahada incelemelerde bulunduk. Gençlerimiz ve vatandaşlarımızla ile sohbet ettik” (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi