Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, beraberinde parti yöneticileri ve kurucular kurulu üyeleriyle birlikte Zonguldak’a geldi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Kurucular Kurulu üyesi eski vali Hasan Canpolat, Kadın Politikaları Başkanı Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Deva Partisi kurucular kurulu üyesi Kadriye Esra Aygün, Seçim İşleri görevlisi Avukat Furkan Arık Zonguldak’ta gazetecilerle bir araya geldi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, yaptığı konuşmada:

“Zonguldak halkında yılların birikmişliği ve yorgunluğunu üzerinde taşıdığını görüyoruz. Yerin altında var olan zenginliklerini yerin üstüne çıkartmak suretiyle Deva Partisinin tüm ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’a da zenginlikler katacağına ve ekonomik olarak Zonguldak halkının çok daha refah içerisinde yaşayacağına dair inancımız var. Zonguldak halkına en büyük müjdemizde bu olacak. Sadece 83 milyonla değil yeraltındaki kaynaklarıyla ülkemizi ihya etmiş, ülke ekonomisine çok büyük hizmetleri olan Zonguldaklı siyaseten, ticareten ve sosyal olarak bir mağduriyet yaşıyor. İnşallah bu mağduriyetleri DEVA ile birlikte son bulacaktır” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi