DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş beraberinde Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ile bir dizi ziyaretlerde bulundular.

DEVA Partisi il olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar’ı ziyaret ederek, şoför esnafının sorunları ve gündem hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Keleş ve ilçe başkanı Bozkurt ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte Ahilik Haftası vesilesiyle Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret ettiler.

Ziyarette, Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek,  Pandemi sürecinin etkileri üzerinde istişareler yapıldı.

DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’a makamında ziyarette bulundular.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaretiyle ilgili açıklamasında, “Zonguldak için birlik beraberlik başlığı altında istişarelerde bulunduk kendisinin tecrübelerini dinledik. Mahallelerimizde ve köylerimizdeki sorunları dinledik. Bu keyifli ve faydalı sohbet için kendisine teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi