DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Selma Aliye Kavaf, GİMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Selma Aliye Kavaf beraberinde Petrol İş Sendikası eski Başkanı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ali Ufuk Yaşar, Bölge Koordinatörü Essum Aslan, İl Başkanı Fatih Keleş ve yönetimi ile birlikte GİMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetimini sendika binasında ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Selma Aliye Kavaf, “Partimizin sosyal politikalar programı çerçevesinde GİMİS Genel merkezini ziyaret ettik. Partimizin tarım politikalarıyla ilgili 3 hafta önce eylem politikaları açıklandı. Önümüzdeki günlerde de sosyal politikalarla ilgili eylem planımızı hazırlayacağız işçilerimizde bu guruplardan biri. Onun öncesinde sendikalarımızı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bu çerçevede buradayız” dedi.

Misafirlerine hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan GİMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ise şunları söyledi, “Sizlerin izlediği politikaları yakinen takip ediyoruz. Daha önce arkadaşlarınız ziyaretimize geldiler ve istişarelerimizi yaptık. İşçi sıkıntılarımızla ilgili konuları kendilerine ilettik. Ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi