DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ziyarette yaptığı konuşmada, “Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’u ziyaret ederek hem il başkanlığına seçilmesinden dolayı kendisini kutladık hemde Pazar günü yapılacak olan il başkanlığı seçimi için kendisine kongreye davet ediyoruz. Zonguldak’ın sorunları bir ve bu sorunlar için birlikte çözüm arayacağız” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol da ziyaret nedeniyle DEVA Partisi il başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, “Pazar günü yapılacak olan kongreye katılacağım. Zonguldak’ın sorunları dağ gibi, İşçimiz, emeklimiz ve memurumuz mutlu değil. Emeklilerin çoğunluğu 3 bin liranın altında maaş alıyor. Ülkemizin iktidar değişimine ihtiyacı var. Zonguldak ile ilgili önemli planlarımız bulunuyor. İlimizin sorunları ile ilgili bütün parti başkanlarıyla bir araya gelerek bu sorunları konuşmalıyız” diye konuştu.

Ziyarette, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş’e Necmettin Erbakan’ın ‘DAVAM’ adlı kitabını takdim etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi