DEVA Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı tarafından Pazar günü Kilimli İlçesine bağlı Göbü Sahili Özel Cafe Kahvaltı salonunda Kilimli İlçe yönetimi genişletilmiş tanıtım ve kahvaltı organizasyonu tertip edildi.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine, DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve il başkan yardımcıları, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, İl Kadın Politikaları Başkanı Hatice Gökçen, Çaycuma İlçe Başkanı Ünal Kurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kozlu İlçe Başkanı İbrahim Özdemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ereğli İlçe Başkanı Handan Aktimur ve ilçe yöneticileri, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Ağlar ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

DEVA Partisi Kilimli İlçe Başkanı Orhan Ergenç düzenlenen kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmada, “
Bizler; bu yola çıkmadan önce çok zorluk çektik, inandık, gayret ettik, çok çalıştık, pes etmedik ve başardık. Bugün Kilimli’nin Deva’sı hazır, bizler hazırız! Haksızlığa ! Adaletsizliğe! Liyakatsizliğe dur! demek için bizler hazırız.

Yolumuz uzun, Yolumuz zor, Heyecanımız var, İsteğimiz var, Kararlıyız, Başaracağız ! Bizler inanıyoruz Bizi bu programda yalnız bırakmayan tüm DEVA Partililerine teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi