DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi.

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen beraberinde, İl Başkanı Fatih Keleş, İlçe Başkanı Umut Metin ve yönetim kurulu üyeleri ile ilk olarak Çaycuma TSO Ziyaretinde bulundu. Ardından Karaman Belde ziyaretini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen beraberindekiler ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ziyaret nedeniyle DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen ve il teşkilatına teşekkür etti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ziyarette yaptığı konuşmada, “Deva Partisinin dokusu her ile uygundur. Özü sözü bir kişilerdir. Bu bize farklı bir dinamik getiriyor. 90 tane kurucu Türkiye’nin mozaiğini oluşturuyor” dedi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, “Deva Partisi 2’inci yaşına kısa süre içerisinde girdi. Saha ziyaretlerini yapıyoruz. 90 tane kurucuyla başladı. 90 kurucuda illeri seçti. Deva Partisinin dokusu her ile uygundur. Özü sözü bir kişilerdir. Bu bize farklı bir dinamik getiriyor. 90 tane kurucu Türkiye’nin mozaiğini oluşturuyor. Bizde çok farklı düşünenler olacaktır. Olabilir. Burası yerin altından çıkan bir şehir. Kendiniz oyun kurabilirsek yeni dünyanın bir parçası olabiliriz. Yakın zamanda yeni eylem planını açıklayacağız. Ekonomide güven unsurunun kaybolması bizi bu noktaya getirdi. Ülke içinde güven yurt sıkında güven. Aksi halde yabancı sermayeyi çekemeyecek durumdayız.”dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son bulurken, DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen ve beraberindekiler sahilde yaptıkları incelemenin ardından Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret ettiler. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi