26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Demokrasi ve Atılım Partisi Zonguldak Merkez İlçe 1. Olağanüstü kongre sonrası yeni yönetim kurulu görev bölümünü yaptı.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin yapılan görev bölümü sonrasında yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi sevginin, saygının, itibarın, adaletin, liyakatin, dürüstlüğün adresidir. Zonguldak ve vatandaşlarımıza ilçe yönetim kurulu birim başkanlarımızın görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanlığının görev bölümü şöyle oluştu:

Merve Rakanoğlu İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığı, Deniz Kaya İlçe Teşkilat İşleri Başkanlığı, Volkan Boz İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı, Tarık Çağlı İlçe Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanlığı/İlçe Başkan vekili, Mehmet Çamurcuk İlçe İdari ve Mali İşler Başkanlığı, Büşra Kırtay İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı, Adem Doğdu İlçe Seçim İşleri Başkanlığı, Sümeyye Arıcı İlçe Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, Murat Mehmet Aslan İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı, Velihan Öztürk İlçe İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı, Fatma Yıldırım İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı, Ümit Demir İlçe Bilgi ve İletişim Sistemleri Başkanlığı, Elif Altınkaya İlçe Sekreteri, Serdar Akgöz İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanlığı (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi