Bir dizi ziyaret için Zonguldak’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, beraberinde eşi Sare Davutoğlu, İl Başkanı Mustafa Kutayer, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü.

Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir hazır bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, “Başbakanlık yapmış, Gelecek Partimizin genel başkanı olarak sizleri burada görmek bizleri mutlu etti. Emeğin Başkenti Zonguldak. 75 yıllık bir sendikayız. Yakın zamanda 75’inci yılımızı kutladık.Her zaman mücadelenin içinde, işçi arkadaşlarımızın hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bayrağı, Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte 3 yıl önce devraldık. 75 yıllık bir özgüvenle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da “Türkiye’de bilinçli sendikalaşmanın merkezlerden biri Zonguldak’tır. Modern anlamda sendikalaşmanın, emeğe saygının doğduğu yer Zonguldak’tır” dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na bir madenci heykeli takdim etti.

Davutoğlu da kendisinin yazdığı “Medeniyetler ve Şehirler” kitabını Genel Başkan Hakan Yeşil ile GMİS Yönetim Kurulu üyelerine imzalayarak hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi