Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önümüzdeki hafta Çarşamba günü Zonguldak’a geliyor.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, 18-19 Ağustos tarihlerinde Zonguldak’a gelecek. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü Gökgöl Tüneli önünde kendisini partililer ile birlikte karşılayacağız” diyerek şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, 18 Ağustos Çarşamba günü kent merkezindeki Soğuksu Pazar yerini ziyaret ederek hem esnaflar ile hemde vatandaşlarımız ile bir araya gelecek. Ardından Soğuksu esnafını gezerek, burada bulunan STK’ları ziyaret edecek. Akşam da yerel bir TV’de programa katılacak.

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, 19 Ağustos Perşembe günü saat 10.30 da Dedeman’da düzenleyeceğimiz kahvaltıya katılacak. Kahvaltımıza partililerimizi, STK temsilcilerini, muhtarlarımızı, belediye başkanlarımızı ve ilçe başkanlarını davet edeceğiz. Kahvaltının bitiminin ardından Gazipaşa’da esnaf ziyareti yapacağız. TSO ve GMİS ziyaretleri var programımızda. Bunları tamamladıktan sonra Kozlu İlçesine giderek hem esnaflar ile hemde bazı ziyaretlerde bulunmamızın ardından Genel Başkanımız Ereğli ve Alaplı İlçelerini de ziyaret edecek” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi