Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ı, TBMM’deki makamında kabul etti.

CHP'li Demirtaş, 6.kez CHP Genel Başkanlığı’na rekor bir oyla seçilen Kılıçdaroğlu'na tebriklerini iletti. Ünal Demirtaş, “ Parti yönetimimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve parti meclisimizle birlikte güçlü bir şekilde iktidara yürüyoruz" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen CHP'nin İktidar kurultayı olarak adlandırılan 37. Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmanın 'İktidar Manifestosu' olduğuna dikkati çekerek; “Bugün Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’na, partimizin 37’inci Olağan Kurultay’ında yeniden genel başkanlığa rekor bir oy ile seçilmesi nedeniyle tebriklerimi ilettim. Genel Başkanımızın İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi adını verdiği ve Türkiye’nin önündeki temel sorunları ve nasıl çözüleceğini 13 madde halinde açıkladığı konuşması, bir iktidar manifestosu niteliğindedir. Nitekim ülkemizin ekonomiden dış politikaya, eğitimden toplumsal barışa, yasamadan yargıya kadar sorun yaşadığı her alanda, uygulanacak çözüm önerilerini Genel Başkanımız bu konuşmasında açıklamıştır. 31 Mart yerel seçimlerinde millet ittifakıyla ve Türkiye’de tam demokrasiye inanan seçmenleri  sandıkta buluşturarak CHP’yi yerelde iktidara taşıyan ve bu şekilde  büyük bir siyaset mühendisliği yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden Partimizin Genel Başkanlığına delegelerimizin rekor bir oyu ile  seçilmesi, Türkiye’nin ikinci yüzyılda tam demokrasiye geçeceğine dair umutları güçlendirmiştir ” dedi.

Ünal Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde Zonguldak ile ilgili konuların da gündeme geldiğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi