Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu ilçe teşkilatı CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu ilçe Başkanı Seyfettin Ceylan beraberinde yönetimi ve CHP’li Kozlu Belediye Meclis üyeleriyle birlikte CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP Kozlu ilçe Başkanı Seyfettin Ceylan, “İl Başkanımız ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Partimiz adına üzerimize ne görev düşerse başkanımızın yanında olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hep birlikte bir yola çıktık ayrı gayrımız yok partimizi en iyi yerlere getirmek için beraber çalışacağız. Ziyaretlerin ardından kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kaybedilen belediyeleri kazanmaya çalışacağız. Tek başımıza yapacağımız bir şey yok. Örgütlerimiz bizim dinamomuz olacak. Amacımız partimizi Zonguldak’ta daha iyi yerlere getirmek. İlçe teşkilatlarımızla birlikte partimizi layık olduğu yerlere getireceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi