Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal yaptığı açıklamada, “CHP Kilimli İlçe Başkanlığı, Kilimli'de son yıllarda artan can kayıpları nedeniyle geride kalanlara başsağlığı ve yaşlı hemşerilerine uzun ömür dileklerini iletmek üzere ev ziyaretlerini sürdürüyor” dedi.

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, ilçe başkan yardımcıları, İl Genel Meclisi üyesi Önder Topuz, Kilimli Belediye Meclisi CHP Grup Başkan vekili Şükrü Velioğlu eşliğinde sürdürülen ziyaretler yoğun ilgi görüyor ve sempati topluyor.

Alınan bilgiye göre, CHP Kilimli İlçe Başkanlığı, Mart, Nisan ayı bahar dönemi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında Damarlı Mahallesi'nde 80 yaş üstü Türkkan ve Medik ailelerine,Merkez mahallede 85 yaş üstünde Davut Acar'a uzun ömür ve sağlık dileklerinde bulunulduk. Güney Mahallesi'nde üye Cemalettin Eğri ailesine ,Göynük ailesine başsağlığı,Tiryaki ailesine baş sağlığı Subatan Mahallesi'nde Çolak Ailesine Başsağlığı ziyaretlerinde bulunulduk.

Evlere, toplu mekanlara ve işyerlerine yapılacak ziyaretlerin Nisan ayı boyunca da aksatmadan sürdürülecek. Ramazan ayı boyunca sürdürülecek ziyaretlerde ekonomik yönden desteklenmesi gerekli ailelerin de desteklenmesi için hazırlıklar yapılıyor” dedi. (Gülşen BAYDEMİR)

Editör: Haber Merkezi