Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak il yönetimi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.Yıldönümünde resepsiyon düzenlendi.

Alaborina Restaurant'ta düzenlenen resepsiyona, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, CHP Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Hasan Baltacı, İl Başkanı Murat Pulat, Genel Başkan Başdanışmanı Melih Özdemir, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve il genel meclis üyeleri, önceki dönem il, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat yaptığı konuşmada, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle il örgütümüzün düzenlemiş olduğu yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Değerli partililerimiz sizinle bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Türk ulusunun vatanını ve bayrağını korumak için canı pahasına vermiş olduğu mücadelenin adıdır. 30 Ağustos istikbalini ve onurunu korumak için bir ulusun tek vücut olduğu bir gündür 30 Ağustos Kurtuluş Savaşının zaferle taçlandırıldığı gündür. Birlik içinde kardeşlik ruhuyla çıkılan bu yolda bütün zorluklar kararlılık, azim ve İnançla aşılmıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ile laik ve Çağdaş cumhuriyetin yolu açılmıştır" dedi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi