Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, hafta sonu Uzun Mehmet Camii önünde yapılan aşure ikramında il, ilçe belde teşkilatları ve Alperen Ocakları tam kadro hazır bulunurken, halk yoğun ilgi gösterdi.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar yaptığı açıklamada, “Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları il başkanlığı ile birlikte, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı ve Aşure Günü münasebetiyle Zonguldaklı hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk. Birliğimize vesile olması duasıyla, Aşure günümüz mübarek olsun. Tüm Teşkilatlarımıza ve Hemşehrilerimize sağlamış oldukları katılım ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Alperen Ocakları İl Başkan vekili Yaşar Kaya da, “Böyle önemli bir günde programda bizi yalnız bırakmayan İl Başkanımız Serdal Acar başta olmak üzere katılım sağlayan dava arkadaşlarımıza halkımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi