Büyük Birlik Partisi (BBP) Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimi tarafından BBP Zonguldak ve ilçelerinin Başkan ve yöneticilerinin katılımıyla Alaplı’da kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

Alaplı ZUZU Kafede düzenlenen kaynaşma kahvaltısına BBP Genel Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Uysal, BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, BBP Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş

BBP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Nilgün Dizmen, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay Zonguldak ilçelerin başkanları ve yöneticileri, BBP Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durgun BBP Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman BBP Elvanpazarcık Belde Başkanı Yaşar Şeker Zonguldak SGK Müdür Yardımcısı ve Bağkur Müdürlüğü yapan ve geçen günlerde il Başkanı Serdal Acar in daveti üzerine partiye üye olarak katılan Ereğli'den Emekli Müdür Şenol Aydın Önceki Dönem BBP Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu,BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimi ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal, düzenledikleri kaynaşma kahvaltısına katılan ve her zaman bizlere destek olan ve desteğini esirgemeyen Sayın il Başkanım Serdal Acar'a ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. BBP’nin Alaplı’da ve Zonguldak’ta çıtasının yükseldiğini ve partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını kaydetti.

BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar da parti olarak 2023 hedeflerinin en az bir milletvekili çıkarmak olduğunu ve belediye seçimlerinde de tüm ilçelerdeki ve Beldelerdeki belediyelere talip olduklarını söyledi.

BBP Genel Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Uysal da kaynaşma kahvaltısının Alaplı, Zonguldak ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek her zaman İl Başkanımız Sayın Serdal Acar başta olmak üzere tüm Teşkilatlarımızın emrindeyim İl Başkanımız ile ilerleyen günlerde geniş çaplı programlar gerçekleştireceğiz, BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve yönetimine bu güzel kahvaltı programı için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi