AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler başkan yardımcısı Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Zonguldak’a geldi.

Alınan bilgiye göre, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a gelen Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ilk olarak beraberinde AK Parti il başkan vekili Ömer Gülay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Alan, yapmış olduğu nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için Bölge Koordinatörü Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Kozlu İlçe Başkanı ve teşkilatı hazır bulunurken, Başkan Bektaş kendisine, Kozlu’nun girişinde bulunan Madenci Heykeli ile Devrek Bastonu hediye etti.

Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı son olarak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci ve yönetim kurulu üyeleri il teşkilatından bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi