Satan beraberinde gençlik kolları üyeleri ile birlikte parti binasında yaptığı açıklamada, “İnsanlığın dönem dönem içine düştüğü sapkınlıklardan ALLAH (CC), onları elçileri vasıtayla uyarmış ve doğru yolu göstermiştir. Geldiğimiz noktada, özellikle son birkaç yılda, belli şer odaklarının düğmeye basmasıyla, hükümetler ve uluslararası organizasyonlardan aldıkları desteklerle; LGBT ve türevleri, zinayı koruyan kanunlar ve nizamlar, cinsiyet eşitliği çalışmaları, kaldırılan İstanbul sözleşmesi ve halen yürürlükte olan ilgili kanun maddeleri ile bu değerlerin tahribatı ve yok edilme çabası ile karşı karşıyayız” diyerek şunları söyledi:

“Avrupa uyum yasaları adı altında normalleştirilmeye çalışılan ve desteklenen LGBT dernekleri sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Başta sosyal medya fenomenleri olmak üzere, televizyon film ve dizileri, dergi ve gazeteler hatta çizgi filmlerde bile eşcinsellik özendirilmektedir. Son günlerde sosyal mecralarda yaygınlaşan, normalleştirmeye çalışan bir LGBT sorunuyla karşı karşıyayız. Bu sorun ekonomiden çok daha mühim bir sorundur.

BİZLER BU AHLAKSIZLIĞI DÜZELTEMİYORSAK VAY HALİMİZE!

1000 yıl İslam’a hizmet etmiş aziz milletin evlatları olarak bu güruha ve destekçilerine sesleniyoruz. Millî görüş gençliği olarak bu Aziz milletin evlatlarına sahip çıkacağız. Evlatlarımızı sapkınlığa, ahlaksızlığa, lut kavminin akıbetine esir etmeyeceğiz. Bu Aziz milletin evlatlarının izzet ve şerefi için mücadele edeceğiz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın söylediği gibi “Para kaybedebilirsiniz, bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız. Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmamız mümkün değildir.” düşüncesiyle “Önce Ahlak ve Maneviyat” diyoruz.

Bu doğrultuda; Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları olarak bizi biz yapan değerleri hiçe sayan, kaleyi içten fethetmek için uğraşan; ahlaksızlıklarını gençlere empoze etmeye çalışan LGBT derneklerinin her alanda karşısında duracağımızı kamuoyuna duyuruyor, devlet yetkililerimizi bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz.” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi