DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı açıklamada, “İktidarın küçük ortağı, büyük ortağın deyimiyle yavru muhalefet partisinin İl Başkanı Partimize tabela partisi diyerek eleştirilerde bulunmuştur” dedi.

Keleş açıklamasında, “Kendileri Türkiye’nin 81 İlinde 973 ilçesinde siyaset üretemeyen, vatandaşla hemhal olamayan, belli bir kesimin ve zümrenin temsiliyeti dışında Türkiye Partisi olma gayreti içinde olmayan bir harekettir. Partimiz kuruluşundan sadece 9 ay sonra Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir teşkilatlanma süreciyle 81 ilde ve ilçelerinin büyük çoğunluğunda örgütlenme başarısı sağlamış tek partidir” diyerek şunları söyledi:

“Bu ülkenin başına bela olan zihniyetten DEVA Partisi’ni anlamasını zaten beklemiyoruz. Kendi heves ve hırsları uğruna bugün AYM’yi yarın AVM’yi kapatacağız diyerek siyaset üretmeye çalışan bu grup ülkemiz için çözüm önerileri üreten ve milletimize DEVA olma arzusuyla siyaset yapan bizleri zaten anlayamaz ve bela olarak görürler. Çünkü onlar için beka memleket değil, siyasi ikbaldir.

Terör örgütlerine karşı duruşumuz belli diyenler kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan TRT’ye çıkarken, nevruzda terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın mektubu okutulurken iktidarın küçük ortağı değil miydiler. Anlaşılan bunlar geçmişte de ülkeye yaşattıkları gibi kâra ortak, zarara ortak değiller.

İktidarın küçük ortağı Zonguldak’ın kaynaklarından haberdar olduğunu iddia ediyor ama TTK’nın şu an mevcut durumundan anladığımız kadarıyla haberdar değiller. Geçmişte 50 bin kişinin çalıştığını söyleyenler bugünki TTK’nın küçülmesinden mesul olarak 1 yılını yeni dolduran partimizi hedef göstereceğine 20 yıldır ülkeyi yöneten ortaklarına bakmalıdırlar.

Bizler şehrimiz için doğru olan ve şeffaf bir şekilde açıklanan her projeyi destekleriz lakin projeyi millette bilmelidir diyoruz. Vatandaşımız da bilmek istiyor. Yandaş projesi mi, rant projesi mi; FİLYOS Projesi mi?

Son durum nedir?

Buraya alınan işçiler mesela  İŞKUR üzerinden mi alınacak. Alınacaksa İŞKUR alımları nasıl gerçekleşecek. İŞKUR  üzerindeki rahatsızlığınız büyük ortaktan sizlere yer kalmaması mıdır? Bunlar kendilerinin de rahatsız olduğu konular diye biliyoruz.Anlaşılan kendileri parti içinde güreş tutmaktan Zonguldak’taki sorumluluklarını bilmiyorlar, bizim vesilemizle hem sesleri çıkmış olsun, hem de gözleri açılmış olsun” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi