AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım yapılan açılışın ardından aracıyla birlikte Kilimli sahil yolundan ilçeye gitti.

Kilimli Belediyesi önünde Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve diğer yetkililer tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım, Belediyede ilk olarak Grizu 263 takımı ile bir araya geldi.

Ardından yetkililer ile Kilimli Belediyesinde bir araya gelen Yıldırım’a AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun tarafından hediye takdim edilirken,Tosun açıklamasında, “Kilimli Belediyemizin ve ilçemizin Son Başbakanımız BinaliYıldırımın ziyareti ile büyük bir coşkuyla karşılanmasında emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun da, AK Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım’a madenci heykeli takdim ederken, “Bölgemiz ve Kilimlimiz için tarihi bir gün” diyerek, “Teoman Duralı Tünelleri, Karaelmas Köprülü Kavşak ve Kilimli Sahil Yolu toplu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın canlı bağlantısı, Ak Parti Genel başkan vekili Binali Yıldırım, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin iştirakleri ile gerçekleştirilmiştir.

Açılışı yapılan bu tarihi projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımıza, katılımları ile bizleri onurlandıran Binali Yıldırım'a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, emeği geçen herkese ve her daim desteklerini hissettiğim yine yalnız bırakmayan tüm Kilimlili hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi