AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Beycuma Beldesinde yapıldı.

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti Beycuma Belde Başkanı Ozan Kılıç katılım sağladılar.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek " Bu hafta yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Beycuma Beldemizde toplantımızı yapmaya karar vermiştik. Bu ortamı hazırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Beycuma Beldemiz yapılan yatırımlar ve yapılacak çalışmalarla nüfusu hızla artan bir yer haline dönecek. Başkanımız Vural Kundakçıoğlu'nun çalışmaları bölgede yaşayan vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor." dedi.

Ardından Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu Beycuma Beldesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak Beycuma Belediyesi olarak planlanan projeler ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu " Beycuma yolu çocukluğumdan beri hayalim olan bir şeydi. Sürekli konuşuluyordu, bunu yapmakta bize nasip oldu. Bizim iktidarımız ve bizim belediye başkanlığımıza nasip oldu. 2010 yılında Köksal Bey yatırıma almıştı. 2017 yılında Vekilimiz Özcan Ulupınar ihalesini yaptırmıştı. Bu dönemde de Hamdi vekilimiz takip ederek gerçekleşmesini sağladı.

İÇMESUYU BARAJI İLE BELDEMİZİN SU İHTİYACINI KARŞILADIK

DSİ tarafından yapılan içmesuyu barajımız Beldemiz için önemli. Beldemizin su ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak. Devamında su seddeleri yaptık bu sayede daha önce yaşadığımız selleri inşallah yaşamayacağız.

YENİ KARAKOL VE LOJMANLARIMIZI YAPTIK

Karakolumuz, 40 dairelik lojman ve sosyal alanlarını beldemize kazandırmış olduk.

112 SAĞLIK MERKEZİMİZİ BELDEMİZE KAZANDIRDIK

Bizim dönemimizde yapılan 112 sağlık merkezimiz. Vatandaşlarımızın bu alana yapılması konusunda çok talepleri oldu. Bizlerde istekleri doğrultusunda merkezimizde vatandaşlarımızın bu hizmeti almasını sağladık.

FUTBOL SAHAMIZ VE SOSYAL ALANLAR HİZMETE GİRDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından futbol sahamızı yaptırarak Hizmete aldık. Bu alanda çevre düzenlemesi yapacağız. Küçük bir millet bahçesi haline dönüştürmeyi planlıyoruz.

PTT BİNA KONSEPTİMİZ TÜRKİYE'DE İLK UYGULAMA OLDU

PTT binamız bu konsepte uygulanan ilk bina olma özelliğini taşımaktadır. Ziraat Bankası ATM si beldemizde yoktu. Bu bankamatik sayesinde tüm banka işlemlerini vatandaşlarımız yapabilmektedirler.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TARAFINDAN MEŞELİK MESİRE ALANI YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından meşelik mesire alanı yaparak halkımızın hizmetine sunduk.

BELEDİYE ŞANTİYEMİZİ GÜÇLENDİRDİK

Beycuma Belediye şantiyemizi güçlendirdik. Nüfus olarak bizim ayarımizdaki en güçlü şantiyeye sahibiz. Borçlu olarak devraldığımız belediyemiz imkanları ile bu şekilde güçlü hale getirdik. Okullarımızın önünü daha güzel bir hale getirdik.

YENİ PROJELER İLE BELDEMİZ FARKLI BİR HAVAYA KAVUŞACAK

Beycuma Beldemiz için planladığımız projelerimiz ile beldemiz farklı bir havaya kavuşacak. TOKİ konutları ile beldemizde konut ihtiyacını gidermiş olacağız. Onsekiz Bin metre kare alan TOKİ ye tahsis edildi. Beycuma Huzurevi'mizin zemin etütleri bitti. İnşallah yakında inşaatımız başlayacak.

Kapalı Spor Salonumuz ihalesi yapıldı. Kapalı pazar yerimizin olduğu yere yapılacak. Zemin etütü bitince yakında inşaatı başlayacak.

BEYCUMA MEYDAN PROJESİ İLE ETKİLEYECEK

Beycuma Meydan projemizin çalışmalarına başladık. Madenci heykellerimizin ve şehitlerimizin isimlerinin yazılı olacağı, süs havuzu, oturma yerlerinin olacağı güzel bir yer olacak. Beldemize girişte vatandaşlarımızı bu alan karşılayacak. Yanında 3 araçlık dolmuş durağımız bulunacak. Başladık inşallah yakında bitireceğiz. " dedi.

Son olarak söz alan Ayçiçek " Beycuma Beldemizde yapılan çalışmalar vatandaşlarımız için mutluluk verici. Planlanan projelerde bizleri gerçekten heyecanlandırdı. Beycuma Beldemiz için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerde üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz. Beycuma Beldemiz Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu ile emin ellerde” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi