AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetimi Çınartepe Mahallesi'nde vatandaşları ile bir araya geldi.

Daha sonra uzun yıllar Zonguldak Belediyesinde görev yapmış Hasan Demir'in vefatından dolayı ailesine ziyarette bulunarak taziyelerini ilettiler.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Yönetim Kurulu üyeleri, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı, Ak Parti Mahalle Başkanı Çetin Beyaz 2. Etap Toki yapılacak yer ile 1. Etap Toki konutlarında yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ayçiçek '' Bugün yönetim kurulu arkadaşlarım, mahalle teşkilatım ve muhtarlarım ile birlikte Çınartepe Mahalle'mizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. 2. Etap Toki Bölgesinde bulunan vatandaşlarımız daha önce bireysel olarak bizlere talepleri oluyordu. Bu talepleri görmek bölgede bulunan diğer vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemek için buraya geldik. Daha sonra 1. Etap Toki'de yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek talepleri ve ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu taleplerini ilgili kurumlara ileterek çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa yardımcı olmaya devam edeceğiz. İlimizde Zonguldak Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Gerek İl Başkanımız Zeki Tosun, gerek Milletvekillerimizin gayretleri ile ilimiz şantiye alanına dönmüş durumda. Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan projeler ile yakından ilgilenmektedir. Bizlerde Mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek hem görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hem de taleplerini dinliyoruz. Belediyemiz ile ilgili bir konu varda, iletiyor ve çözümü noktasında köprü görevi görmeye devam ediyoruz. Halkımız onlarla iç içe olduğumuzdan dolayı memnunlar. Halkımıza bizi güzel karşılamalardan dolayı teşekkür ediyorum. Gerek mahallelerimizde gerek merkeze bağlı köylerimizde ve beldelerimizde halkımız ile teşkilatlarımız ile bir araya olmaya devam edeceğiz. Omuz omuza halka hizmet etme çabası içinde olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi