Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, Yeniceliler  Eğitim Kültür, Turizm, Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı ve yönetimini ziyaret etti.
Acar beraberinde Büyük Birlik Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, Alperen Ocakları İl Başkanı Yaşar Şeker, İl başkan yardımcıları, Orhan Hamarat, Turgut Günay,  Kilimli İlçe başkan yardımcısı ile birlikte Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı’nı ziyaret ederken, kendisine hediye takdim etti.
Ziyarette konuşan Yeniceliler Dernek Başkanı Bülent Bağbaşı , "Derneğimizi ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Zonguldak Yeniceliler Derneği olarak yeni yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte görev aldık. Serdar Başkanım da sağ olsun kutlama ve tebrik ziyaretine geldiler. Önümüzdeki süreçte derneğimizin faaliyetleri doğrultusunda çeşitli planlamalar içerisindeyiz. En son olarak Yenice'de maden şehitlerini anma programını gerçekleştirdik. Ve hemşerilerimizin birlik beraberliği konusunda gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.
Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar da konuşmasında, "Yeniceliler Derneği Zonguldak halkının takdirini kazanmış bir dernektir. Ve bu derneğimizi ziyaret etmenin onuru ve gururu içerisindeyiz. Ben bu başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum. Bu bir hayırlı kongre sürecinden sonra hayırlı olsun ziyaretidir.  Yeni yönetim hayırlara vesile olsun inşallah. Yeniceliler Derneği daha önce olduğu gibi bundan sonrada faaliyetlerine devam edecek ve başarılı çalışmalarını sürdürecektir. Büyük Birlik Partisi olarak Başkan Bülent Bağbaşı ve yeni yönetimini kutluyorum" diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi