Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Merkez İlçe ve Alperen Ocakları il Başkanlığı tarafından 13 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Erhan Üstündağ ve gazeteci İsmail Güneş için, Zonguldak Yeşiltepe Camiinde Mevlidi şerif ve Kur'an-ı Kerim okutuldu.

Yeşiltepe Camii’ndeki mevlidi şerife İl Başkanı Serdal Acar, Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş Alperen Ocakları İl Başkanı Yaşar Şeker İl Başkan Yardımcısı Orhan Hamarat, İl Başkan Yardımcısı Ömürşan Akın, Alaplı İlçe Başkanı İlhan Kartal, Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durkun, Çaycuma İlçe Başkanı Taner Özdil ve Zonguldak'taki ilçe ve Belde Teşkilatları katılım sağladılar.

Zonguldak Alperen Ocakları il Başkanı Yaşar Şeker ve yönetim kurulu tarafından organize edilen ve gerçekleştirilen programda Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybedenler için dualar edildi.

BBP İl Başkanı Serdal Acar, “Yeşiltepe Cami İmamı Nabi Ayyıldız Hoca başta olmak üzere uzaktan yakından teşrif eden,Dava Arkadaşlarımızdan, vatandaşlarımızdan yiğit Alperenlerimizden, Allah razı olsun; Şehit Liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi