Büyük Birlik Partisi (BBP) Çaycuma İlçe Yönetimi, Zonguldak İl yönetimi eşliğinde toplantı gerçekleştirildi.

BBP Çaycuma İlçe Başkanı Taner Özdil ve Yönetim Kurulu üyelerinin istişare toplantısına, BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay, İl Başkan Yardımcısı Orhan Burhan Hamarat, Alperen Ocakları İl Başkanı Vekili Yaşar Şeker de katıldı.

BBP Çaycuma İlçe Başkanı Özdil, Çaycuma’nın sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

BBP Zonguldak İl Başkanı Acar, toplantı sonrası şunları söyledi;

“Çaycuma ilçesinde Büyük Birlik Partisinin büyük teveccüh olduğunu görüyoruz. Çaycuma ilçemizde Emekli Emniyet Teşkilatı mensubu ilçe Başkanımız var. Bugün ziyaretimizde Çaycuma’lı hemşerilerimiz bizi bağrına bastı ve bizlerde bu güzellikleri görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çaycumalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta yakaladığımız ivmenin tüm ilçelerimize yansıdığını görüyoruz. Çaycuma ilçe Başkanımız Taner Özdil ve Yönetim kurulumuz il Başkanı olarak bana Çaycuma ilçemizin sorunları ve eksiklerini ilettiler. Bizim Büyük Birlik Partisi olarak Çaycuma ilçemizin layık olduğu noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlçe Başkanımızı ve Yönetim Kurulu üyelerinin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Büyük Birlik Partisi Çaycuma ilçemize sizlerle birlikte çok güzel yakıştı. Tüm Çaycumalı hemşerilerime ilçe Başkanımız aracılığıyla selamlarımı iletiyorum bugün bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Taner başkanım ve ekibine başarılı çalışmalar en güzel şekilde hareketimize ve Çaycuma ilçemize hizmet ve katkıları büyük olacaktır. Buna inancımız tamdır” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi