Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar tarafından, Devrek İlçe Başkanlığına Serkan Çorbacı atandı

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin takdirleri ve olurlarıyla Devrek ilçe Başkanlığına Serkan Çorbacı atandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu'da şeflik görevi yapan ve Devrek’te uzun yıllardır esnaflık yapan Devrek ilçesinde herkesin sevdiği saydığı bir sima olan Serkan Çorbacı, İl Başkanı Serdal Acar ve partiler tarafından yapılan uzun istişareler sonucunda BBP Devrek ilçe Başkanlığı görevini getirildi.

Devrek ilçesinin sevilen sayılan simalarından olan ve hiç siyaset yapmamış il kez siyasete atılan başarılı işlere imza atan Serkan Çorbacı’nın ilçe adına önemli çalışmalarda bulunacağı tahmin ediliyor.

İl Başkanlığında yapılan tören ile birlikte Serdal Acar yetki belgesi Serkan Çorbacı'ya takdim etti.

İl Başkanlığında gerçekleşen programa Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, il Başkan Yardımcısı Turgut Günay, il Başkan Yardımcısı Orhan Burhan Hamarat, İl Başkan Yardımcısı Şenol Aydın, Kadın Kolları il Başkanı Nilgün Dizmen Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durgun, Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman

Alperen Ocakları Başkan vekili Yaşar Kaya, İl Merkez İlçe ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

BBP İl Başkanı Serdal Acar, “Devrek İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza görevlerinde üstün muvaffakiyetler diliyoruz, Devrek İlçe Başkanımız partimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Devrek ilçe Başkanlığı görevini getirilen Serkan Çorbacı ise “İl Başkanı Serdal Acar başta olmak üzere Büyük Birlik Partisi her kademesinde görev yapan ve beni bu kutsal göreve layık gören herkese çok teşekkür Devrek'te bayrağı en üst noktaya çıkaracağımdan kimsinin şüphesi olmasın. İl Başkanımız Serdal Acar Başkanımızı yakından tanıyorum onunla çalışmaktan bu yolda böylesi güzel bir insanla yürümekten büyük mutluluk duyacağım. İl Başkanımızın talimatları doğrultusunda uyumlu çalışarak başarılı işlere imza Devrek’i en kısa zamanda toparlayacağız bize güvenen ve görevi kabul etmemdeki en büyük neden olan başta il Başkanım Serdal Acar olmak üzere kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Böyle donanımla herkes tarafından sevilen bir İl Başkanı ile çalışmak bizi ziyadesiyle memnun edecektir” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi