Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gökçebey ve Devrek İlçeleri ile Çaydeğirmeni Belde başkanlığının haftalık toplantılarına katıldı.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ilk olarak beraberinde il başkan yardımcıları Erdal Mercimek, Mehmet Akardaş, Devrek İlçe Koordinatörü Özkan Akyol, Gökçebey İlçe Koordinatörü Sunay Çakmak ve Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ile Gökçebey İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısına katıldı.

Toplantıda, Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, ilçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi alınarak yapılması gereken çalışmalar için istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ardından Çaydeğirmeni Belde Yönetim Kurulu toplantısına katılarak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkan Tosun son olarak AK Parti Devrek İlçe Başkanlığının haftalık toplantısına beraberindekiler ile katılım sağladı.

AK Parti Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu haftalık ilçe başkanlığı toplantısında, ilçe yönetiminin çalışmaları hakkında bilgi alınarak yapılması gereken çalışmalar için istişarelerde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe ve belde başkanlıklarında yapılan toplantının hayırlar getirmesini temenni etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi