24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, öğretmenlere verilmek üzere yaptırdığı kalemleri çeşitli okulları ziyaret ederek kendilerine takdim ettiler.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve İl Milli Eğitim müdür vekili Murat Kapıcı ile birlikte ilk olarak Yayla Okulu, ardından Kız Meslek Lisesi, TED Koleji ve son olarak Şehit İlhan Varank Kız Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar, dert ve sıkıntılarını dinledikten sonra hediyeleri verdiler.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ziyarette yaptığı konuşmada, “Bugün   Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizin ve okul müdürlerimizin günlerini kutluyoruz. Hazırladığımız hediyeleri de kendilerine takdim ediyoruz. Tüm eğitim camiasında görev yapan öğretmenlerimizi kutluyoruz” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da Öğretmenler gününü kutlayarak, ’24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında öğretmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımızın hazırladığı hediyeleri kendilerine takdim ediyoruz. Bu anlamlı günde onlarla birlikte olmaktan mutluyuz.24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, “Tüm öğretmenlerimizin günlerini kutluyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’ın düzenlediği etkinlik ile okulları geziyoruz. Öğretmenlerimizin hakkı ödenemez. Ben bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yayla Okulunda öğretmenlik görevini yapan Ceyda Alan’a hediyesini

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan verdi.(Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi