Zonguldak Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Başkanı Adem Aydeniz ve Yönetim Kurulu Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı İl Serdal Acar nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz şunları söyledi,

“Değerli ve Kıymetli dostum Büyük Birlik Partisi il Başkanımız Serdal Acar’a Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak nezaket ziyareti gerçekleştirdik Serdal başkanımız il başkanı olduğu kısa sürede Zonguldak ta çok büyük ve başarılı işlerin altına imza attı Zonguldak genel sorunları biz gibi derneklerin sorunlarını çözmek ve yardımcı olmak için büyük özveri ve çaba gösterdi sayın Başkanıma herşey için çok teşekkür ederim.Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar ise “Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Adem Aydeniz Başkanımı ve yönetim kurulu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sayın Başkanım ile sürekli bir aradayız ve Zonguldak için güzel çalışmalar yapıyoruz üyesi olmaktan büyük onur duyduğum Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Adem Aydeniz dernek faaliyetleri başarılı çalışmalarını elimden gelenin en iyisini yaptığını yakinen biliyorum. Adem Başkanımız ile Genel konularda fikir alışverişinde bulunduk sohbet havasında geçen bir ziyaret oldu,bizlere iyi dilek ve Temennilerini sunan başta Değerli Dostum Adem Başkanıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak kapımızda gönlümüzde Zonguldak halkımıza ve ilimize hizmet etmek isteyen herkese sonuna kadar açıktır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi