Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanının kısa süre önce yine Zonguldak’a geldiğine dikkat çeken Tosun, “Bakanımızın kısa bir sürede iki defa Zonguldak’a gelmesi ve Zonguldak’taki projeleri, Belediyeyi aldıktan sonra yerinde takip etmesi merkezi hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın buraya ne kadar önem verdiğini gösteriyor” dedi.

Belediyemizle işbirliği içinde projelerin çoğu tek tek hayata geçiyor diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, konuşmasına şöyle devam etti:

“Çevre Ve şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Sayın Bakanımız saat 15.00’de Karakum mevkiindeki cami inşaatını incelemek için orada bulunacak. Tabi milletvekillerimiz ve bakanlıktan yetkililer de orada olacak. Daha sonra da Sayın bakanımız Kozlu ilçesini ziyaret edecek ve incelemelerde bulunacak. Bakanımız biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda Zonguldak’a bir ziyaret daha yapmıştı, daha geniş bir kapsamlı ziyaret olmuştu. Bakanımızın kısa bir sürede iki defa Zonguldak’a gelmesi ve Zonguldak’taki projeleri, Belediyeyi aldıktan sonra yerinde takip etmesi merkezi hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın buraya ne kadar önem verdiğini gösteriyor. 31 Mart seçimlerinden sonra Zonguldak Belediyesi’ni aldıktan sonra da hareketlenme başladı. Belediyemizle işbirliği içinde projelerin çoğu tek tek hayata geçiyor ve geçecek.  Biz öncelikle Bakanımıza yarın tekrar yapacağı ziyaretten dolayı çok memnunuz, teşkilat olarak. Burada yapacağı görüşmeler cami inşaatı olsun, Lavuar alanı ve liman çevresindeki düzenlemelerle ilgili bazı bilgileri Sayın Bakanımız tekrar bize aktaracaktır devam eden projelerle ilgili.  Biz kendisine teşekkür ediyoruz” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi