AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mükerrem Ayçiçek, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  merkeze bağlı Elvanpazarcık, Beycuma ve Karaman Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek hem beldenin sorunlarını kendilerinden dinledi, hemde vatandaşları gezerek hem kendini tanıttı hemde vatandaşları ile hasbihal etti.

Ayçiçek, Elvanpazarcık Belediyesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Kongreden sonra  ziyaretler yapıldı, ama sahaya çıkma zamanı geldi. Yaptığımız programlara göre, merkeze bağlı belde başkanlarına ziyaret ettik. Hepinizden destek istiyoruz. Sorunları halletmek için Zonguldak ilin el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Sorunların üstesinden geleceğiz. 2023 yılı Türkiye için darboğazdan ufka açılacak. Bizim için hedeflerimiz var. 17 yıl sonra bu kademede görev aldım. Teskeremi 2023 yılında omuz omuza alacağız” dedi.

(FOTOLU)
Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Olağan Genel Kurulu sonunda İlçe Başkanlığına yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçilen Mükerrem Ayçiçek, yapılan programa göre sahaya çıktı.

Ayçiçek, beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Elvanpazarcık, Beycuma ve Karaman Beledişe başkanlarını makamlarında ziyaret ederek hem sorunlarını dinlediler, hemde bundan sonra yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Elvanpazarcık Belediyesini ziyaret ederek kısa bir kahvaltının ardından yönetim kurulu üyelerini katılanlara tanıtılmasının ardından yaptığı konuşmada, “AK Parti Genel Merkezi  tarafından kongreye kadar ilçe başkanlığı tevcih edildi. Kongrede ilçe başkanlığına seçildim. Kongreden sonra yapılan ziyaretler ve ilçe başkanlığı olarak yapılan ziyaretlerin ardından artık sahaya çıkma zamanı geldi” dedi.

Ayçiçek yaptığı konuşmada, “Yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir yol haritası çizeceğiz. Güzel bir yönetim oluşturduk. Bundan sonra her ay yanınızda olacağız” diyerek şunları söyledi:

“Bizim yönetim anyaşımız biraz farklı olacağız. Her beldemizde bir koordinatör olacak  ve beldenin sorunlarını bize anlatacaklar. Teşkilat yapısını güçlendireceğiz. Mahalle başkanları ile yapacağımız toplantıda, mahalle ve beldelerde sorunları bireysel olarak kurumlara başvurmalarını istemiyoruz. Sadece belediye başkanı ve belde koordinatörü ile sorunlarımızı hangi kurumlar ile olursa onlarla siyasi kimliğimizle çözeceğiz.  Bireysel gitmenizi istemiyoruz.

Mahalle ve belde teşkilatlarımız ile size her zaman ulaşacağız. Yapacağımız uygulama ile her hafta 4-5 mahalleye ziyaret yapacağız. Cuma günü Belediye Başkanımız ile birlikte İncivez’de mahalleyi gezdik vatandaşlarımız ile görüştük direk halkla temas etmek istiyoruz. Onların sorunlarını ilk ağızdan öğrenmek istiyoruz. Sayın Cukhurbaşkanımızın  yaptığı  gibi sorunlar için vatandaşın ayağına gideceğiz. Her an yanlarında olacağız. Bize ulaşamayan insanlarımıza dokunmak için çalışmalarımızı yapacağız.

ZONGULDAK İÇİN EL ELE VERECEĞİZ

Hepinizden destek istiyoruz. Sorunları halletmek için Zonguldak için el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Sorunların üstesinden geleceğiz. 2023 yılı Türkiye yılında darboğazdan ufka açılacak yıl olacaz.  Bizim için hedeflerimiz var. 17 yıl sonra bu kademede görev aldım. Teskeremi 2023 yılında alacağım. Omuz omuza alacağız. Bu tarihe kadar üzerimize gelecekler sayın  Cumhurbaşkanımızın istikameti doğrultusunda onun hedeflerinde ilerlemek için bir olacağız diri olacağız. Hep birlike Zonguldak için Türkiye için ne yapılacaksa onun için yola çıktık.

GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE AK PARTİLİ OLDUĞUNUZU SÖYLEYİN

Bizim vazgeçilmezlerimiz var. Vatanımız bayrağımız için dinimiz için yola çıkmış insanlarız. Göğsümüzü gere gere AK Partili olduğunuzu söyleyin. Sesimiz daha gür çıkmalı, biz AK Partiliyiz. Bizim yöntemimiz başka olacak. Biz halkın yanında olacağız. Hüseyin Uzun başkanımız ile omuz omuza vereceğiz. Her sorunun yanında her türlü talebinde her zaman bizi yanınızda göreceksiniz. 2023 yılı hedeflerinde ayaklarımızdaki propagandadan kurtulacağı. Büyük bir devlete sahibiz. Bunun damgasını 2023 yılında vuracağız. Buna ulaşmak için yılmayacağız. İçimizdeki fitne fesatların her türlü saldırısına karşı hep birlikte hedefimize varacağız. Halkımız için sizin için her türlü desteğinize ihtiyacımız var. Seçimden seçime buraya gelmeyeceğiz. Hemen hemen 2 hafta da bir yanınızda olacağız. Garip gurabaya destek olacağız. Herkesi kucaklayacağız. Herkesi kazanmak zorundayız. Kendi kendimize halledeceğiz sorunlarımızı. Bir ortak akıl üreteceğiz. Hep birlikte olacağız”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek beldede bazı esnafları gezerek vatandaşlar ile beraber çay içerek sorunlarını dinlemesinin ardından Çaycuma İlçesinde işadamı Zeki Yurtbay’ın cenazesine katılarak yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Cenaze proğramının ardından Beycuma Belediyesini ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri,  Vural Kundakçıoğlu ile görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek beldede yapılan ve devam eden projeler ile ilgili  AK Parti heyetine bilgi aktardı.

Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek talep ve temennileri dinleyerek sorunların çözümü noktasında kurumların işini rahatlatmak ve çözüme çabuk kavuşturulması adına vatandaşlara kurumlara bireysel gitmek yerine mahalle başkanları, ilçe temsilcisi ve belediye başkanlarına sorunları iletmeleri konusunda ricada bulunarak, işi hızlandırmak adına kurumlardan talepleri kendilerinin isteyeceklerini söyledi.

Beycuma ziyaretinin ardından Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün ve Ak Parti Belde Başkanlığının düzenlediği programa katılan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Ak Parti kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gideceklerini aynı hizmet aşkıyla ilk gün heyecanı ile hizmet edeceklerini belirterek birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Yapılan cami inşaatı ve yol çalışmalarını inceleyen Ayçiçek ve ekibi Başkan Üstün'den yapılan hizmetler konusunda bilgi alarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi