AK Parti İl Binası Toplantı salonunda gerçekleşen AK Parti Merkez İlçe Birlik Mahallesi Teşkilat toplantısına Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Ömer Erbay, Mahalle Koordinatörü Nihat Keloğlu ve mahalle yönetimi katılım sağladılar.

İlk olarak yeni katılan üyeler ile tanışma ile başlayan toplantı, Mahalle Yönetiminin çalışmalarının değerlendirmesi ile devam etti. Mahalle ile ilgili taleplerin değerlendirilmesinin ardımdan Merkez İlçe Başkanı, Mahalle yönetimine bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek " Mahalle Teşkilatları ve bizler üzerimize düşen gayreti göstererek ilk hedefimiz olan 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçerek muvaffak olmaktır. Bu seçim Türkiye'mizin seçimi olacaktır. 19 yıldır Ülkemizin elde ettiği kazanımların katlanarak devam edeceği bir eşik olacaktır. Aramızda gençler var, ilk defa oy kullanacaklar var. Benim kızım 18 yaşında doğduğunda Partimiz iktidardaydı, şu anda aynı şekilde hizmet etmeye devam ediyor. Aramızda gençler var. Eski ile yeniyi bu nedenle mukayese edemiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde neler kazandığımızı bu nedenle mukayese edemiyorlar. Daha önceleri tüp kuyruklarında beklediğimi bilirim. Hastanelerde sabahlara kadar kuyruklarda bekleyen insanlar vardı. Hep geçmişi anlatırsak Bugüne ne faydası var demeyeceğiz. Geçmişi bilmeyen bugünün değerini bilemez. Hastanede sabah kuyruğa girilir yazılan ilacı alabilmek için saatlerce beklenirdi. Şimdi devlet hastanesine gidebilirsin, üniversite hastanesine gidebilirsin, özel hastaneye gidebilirsin, en modern şehir hastaneleri ülkemizde yapılıyor. Yapılanları anlatmak ile bitiremiyoruz. Bunları herkese özellikle gençlerimize anlatacağız. Daha yapacak çok işimiz var. 2023 sonrasında Türkiye'miz daha güçlü şekilde atılımlarına devam edecektir. Bunun mimarları siz teşkilatlarımız ve milletimiz olacaktır." dedi.

Son olarak söz alan Mahalle Başkanı Ahmet Bahadır, “Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek'e toplantıya katılımı ve konuşmasından dolayı yönetimi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi