AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Haftalık Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Koordinatör Yardımcısı Fahri Ata ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Mahalle ve Belde Koordinatörleri ile Birim Başkanlarının raporlarının alınması ile başlayan toplantı, yapılan ve planlanan çalışmaların değerlendirmesi ile devam etti.

Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Ayçiçek " Öncelikle toplantımız hayırlara vesile olsun. Bu hafta bizler için yoğun ve önemli bir hafta oldu. Cuma günü AK Parti Zonguldak Teşkilatları ile birlikte Merkez İlçe teşkilatımız Ankara'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi" sunumu için bir aradaydık. Her zaman ülke ve millet için vizyon ortaya koyan bir parti olduk. 20 yıldır atılan her adımın sonuçlarını bugün görüyoruz. Bizler vizyon derken, TOGG gibi bir projeyi gerçekleştirirken, savunma sanayinde dünyada kendinden söz ettirirken birileri çıkmış bu ülkenin ordusunu terörle mücadelesini karalamak için iftira atmaktan geri durmuyor. Muhalefet partisi lideri de çıkmış bu açıklamaya destek olurcasına Güvenlik Güçlerimizi karalamaktan geriye durmuyor. Cumhurbaşkanımız "Yerli ve Milli Olmak" derken neden bahsettiğini milletimiz bu yapılanlardan sonra çok iyi anlıyor. Yerli ve Milli olmak o kadar kolay değildir. İnsanın davası millet için hak için olmalıdır. Eğer bu istikamette olamıyorsanız Yerli ve Milli olmak o bünyeye ağır gelir. İktidar olmak uğruna her şeyi mübah görmek, Yabancı sermayeler tarafından fonlanan kuruluşlar ile Türkiye Devletini suçlamak bu devletin hiçbir siyasetçisi ne yakışmamaktadır. Bu yapılanların gayesinin ne olduğunu da çok iyi görmekteyiz.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gelecek nesillere Türkiye Yüzyılı olacak bir miras bırakmak öncelikli görevimizdir. Kim bu vatanın uğruna olmaz ki feda diyen atalarının izinden yürürken, bu zihniyetlerin de her zaman karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi