AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un istifasının ardından başkanlık görevine Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Muammer Avcı getirildi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevini bize tevdi etti diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, açıklamasına şöyle devam etti:

YENİLİKÇİ RUHA SAHİP BİR EKİP KURMAK İSTİYORUZ

Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız, Erkan Kandemir’in görevlendirmesi ile 15 Ağustos 2022 itibari ile Zonguldak AK Parti İl Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Burada yükümüzün ağırlığını biliyoruz. Zonguldak’ımızın her türlü sorunuyla, yürüyen projelerle ve yeni başlayacak projeleriyle alakalı en kısa zamanda dinamizmi yüksek, yenilikçi ruha sahip bir ekip kurmak istiyoruz. Bu şekilde de Zonguldak’ımızı çok daha farklı yerler götürmek noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kuracağımız İl Yönetim Kurulu üyeleri arkadaşlarımızın da bu anlamda çok duyarlı olmalarını istiyorum.

BU GÖREVİ SEÇİCİLİKLE GERÇEKLEŞTİRMEYİ İSTİYORUM

Bu görevi seçicilikle gerçekleştirmeyi istiyorum. Çünkü biz Zonguldak’la alakalı şunu biliyoruz; Türkiye’mizin ilk vilayeti olmuş Zonguldak’ımıza yakışan yatırımların biran önce eksik kalan, yapılamayan, 80 yıldır ihmal edilen projelerin biran önce hayata geçmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bütün amacımız Zonguldak insanının yaşam kalitesini çok daha farklı yere götürmek olacak. Bu görevimizin hem Zonguldak’ımıza hem ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

EKİP RUHU, EKİP ÇALIŞMASI ÇOK ÖNEMLİ

Burada ekip ruhu, ekip çalışması çok önemli bu anlamda Zonguldak’ın ortak menfaatine olan konularda muhakkak ki diğer siyasi partilerde bir konsesyus halinde olması gerektiğini düşünüyorum. İdeolojik tartışmalar ve her partinin farklı düşünceleri olabilir bunlar gayet normaldir ancak burada mesele Zonguldak olduğunda bütün enaniyetin, nefsaniyetin ortadan kalkması gerektiğini ve yekvücut şeklinde hareket edilmesi gerektiğini çok önemle kendi şahsım adına istiyorum. İnanıyorum ki onlarda o duyarlılığı göstereceklerdir.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi