Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı,  il başkanlığına atanmasının ardından İl Başkanları toplantısına katıldı.
Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Öncelikle ifade etmeliyim ki; ilk İl başkanları toplantımız vesilesiyle gittiğim Ankara’da, şehrimiz Zonguldak adına üç günlük gayet verimli ve kıymetli çalışmalar yaptık” diyerek şunları söyledi:
“Fotoğrafların dilinden de anlaşılacağı üzere Sn. Cumhurbaşkanımız, basına açık genel toplantı sonrası kıymetli  vakitlerinden bizlere oldukça değerli ve netice alınan zamanını ayırdı. Görüşmemizde, Zonguldak’taki teşkilat çalışmalarımızla alakalı kısa bir sunum yaptık. 
Devamla ilimizde yapımı devam eden, Devrek- Ereğli arasında yapılan, hayali uzun yıllara dayanan yoldaki çalışmamız  hakkında, ayrıca Zonguldak- Devrek arası Bitüm alaşımlı sathi kaplama yolun geciktiği konusunda paylaşımda bulunduk. Konuşmamıza Başbakanımız Binali Yıldırım ve Ulaştırma Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’ nu dahil ettiler. Yüklenici firmaya gerekli uyarının yapılması talimatını verdiler.  
Diğer yandan Belediyelerimizle ilgili, çok önemli bir mesele için yeni bir başlıkta görüşmemiz oldu. Konuyla ilgi Bakanımız Alparslan beyi çağırıp, kendisini talimatlandırdı ve memnun olacağımız adımlar yanımızda iken atıldı. 
Sadece Allah  rızası için ve halkımızın duası için çıktığımız bu yolda rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin inşallah. Aksi halde bu makamlarda bir gün dahi fazladan durmak bizlere ağır bir yük olur, vebaldir taşıyamayız.  Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve Zonguldak’ımız adına kalbi şükranlarımızı arz ediyorum. En derin sevgi ve muhabbetlerimle, kalın sağlıcakla” 
Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek de katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi