Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen birlik, beraberlik ve dayanışma çayı etkinliğe katılmak üzere Zonguldak’a geldi. Düzenlenen etkinliğe İl Başkanı Murat Pulat, Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, yönetim kurulu üyeleri CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, İlçe kadın kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Salona giriş yapan
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.
Açılış konuşmasını yapan CHP Kadın Kolları MHK Üyesi, CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Merve Kır ilçe kadın kolları başkanlarını tek tek kürsüye davet etti.
Daha sonra konuşmasına geçen Merve Kır, şu düşüncelere yer verdi” Şehrimizde kendisini ikinci kez ağırlamaktan onur duyduğumuz CHP Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’ya bir kez daha hoş geldiniz diyorum.
Gün el ele, gönül gönüle, sevdamızı dağa taşa yazarak Zonguldak’ta çalınmadık kapı, girilmedik ev, kahvehane, iş yeri bırakmadan hep birlikte çalışacağız. Yüreklerimizi , sevdamızı bir potada kaynatıp tek bir yürek gibi çarpacak. Ülkemizin karanlığa sürüklenmesine izin vermeyecek duyarlı vatandaşlarımızı sevgi ile selamlıyoruz”
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise Zonguldak ve Ülke gündemini konu alan konuşmasında şunları söyledi:

”Değerli mücadele arkadaşlarımız, değerli davetlilerimiz. Hepinizi bu Cumhuriyet kendinde görmekten çok mutluluk duydum. Sizlere Ankara’dan Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun selamını getirdim. Kadın, Erkek Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Kadının eşitlik sorunu bir demokrasi sorunudur, bir insan hakları sorunudur. Bizler ilk seçimlerde Türkiye’yi fabrika ayarlarına döndürüp Atatürk Türkiye’sini yeniden kuracağız” dedi
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, konuşmasının devamında Zonguldak ve Ülke gündemine dair gündemi değerlendirdi.

Ardından yeni yerine taşınan CHP Zonguldak Merkez İlçe’nin açılışı yapıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi