AK Parti Milletvekili Polat Türkmen yayınladığı Anneler Günü mesajında “Anneler bir milleti bir ve bütün yapan değerleri taşıyarak bir toplumu doğuran yegâne varlıktır. Kültürümüzün, geleneklerimizin yaşatılmasında ve geleceğe taşınmasında dolayısıyla toplumumuzun benliğinin korunmasında en büyük pay annelerimizindir” dedi.
Bir ülkenin gerçek mutluluğu yakalayabilmesinin yolu annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Bu sebeple annelerimizi mutlu etmek en önemli görevimizdir” diyen Polat Türkmen AK Parti’nin bu bilinçle hareket ettiğini belirterek mesajında şu görüşlere yer verdi; 
“Kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Dünyaya getirdiği evlatları özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. 
Hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, geleceğin en önemli güvencesidir. Bu vesileyle hayatını çocuklarına adayan kıymetli annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, Tüm annelerimize ebeveynlere saygı konusunda çocuklarımıza örnek olmayı diliyorum.” (Haber Merkezi)
 

Editör: Haber Merkezi