AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uçar mesajında “Başımız sıkıştığında ilk koştuğumuz, ilk konuştuğumuz, gözünde her zaman çocuk olarak kaldığımız, sevgisiyle her zaman yanımızda hissettiğimiz ve bizi bizden iyi tanıyan ve ‘duası yeter’ dediğimiz annelerimizin ömürlerine bereket diliyorum” dedi.

Aileyi, toplumu ayakta tutan ve bireylerin yetişmesinde ilk öğretmenlik görevini yapan annelerimizin sadece bir gün değil her gün kıymetlimiz olması gerektiğini ifade eden Hamdi Uçar şunları söyledi:

“Aileyi, toplumu ayakta tutan asıl sizlersiniz. Anneler, aynı zamanda güçlü toplumların temelini atmakta, ailenin ve toplumun yapı taşını oluşturmaktadır. Biz de annelerimizin mutluluğunu arttırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle ilgili azimle çalışmayı sürdüreceğiz. Bizim en önemli güç kaynağımız annelerimizin hayır dualarıdır. Dolayısıyla ana duasının çocuklarımızın, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmamasını diliyorum. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerin ve anne olmasa da anneliği yüreğinde hissedenlerin anneler gününü kutluyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi