Zonguldak’ın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

Bektaş açıklamasında, “Kozlu halkı bize güvensin, Kozlu’yu gittikçe geliştiriyoruz daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz” diyerek şunları söyledi:

“Huzur içinde bir bayram geçirdik ve hiçbir şey de olmadı Allah'a şükürler olsun. Bayram haftası süresince Kozlu sahilimiz gerçekten çok yoğun bir ilgi çekti. Temizlik konusunda ufak tefek sıkıntılar yaşansa da gerekli dersi çıkardık.

Kozlu sahilinde çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması yapıyoruz. Kozlu'da yeşille maviyi birleştirmeye çalışıyoruz inşallah. Birde eski çöp alanında da tahkimat yaparsak Kozlu Türkiye'nin en iyi sahillerinden biri olacaktır.

En son yaşadığımız sel felaketinde Kozlu alt yapımızda sıkıntılar meydana geldi. Kozlu’da dere ıslahımız bitirilecek, kapalı spor salonumuz yapılacak, mahallelerimizin doğalgazdan kaynaklanan tüm mahalle yollarını asfaltlayacağız”

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş açıklamasına devam ederek, "Yeşil alan konusunda Zonguldak'ta en fazla yeşil alan sahibiyiz. Mahallelerimiz de 14 yeni çocuk oyun parkı kuracağız. Halı saha sayımızı arttıracağız vatandaşımız artık dinlensin Hele bu pandemiden sonra hiçbir şeyin yaşamdan daha önemli olmadığını ancak anladık Bir de insanlarımız daha rahat yaşasın diye yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Mali konuda elbette sıkıntı yaşamıyor değiliz ancak aşılmayacak diye bir şey yok. Allah'ın izniyle bakanlarımızın yardımı ve milletvekilimizin desteği ile bu konuyu çözmek için epey bir yol aldık. Kozlu halkı bize güvensin Kozlu’yu gittikçe geliştiriyoruz daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz Çok güzel projelerimiz var ve o projelerimizi çizdirdikten sonra kamuoyuna açıklayacağız inşallah" diye konuştu.

,

Editör: Haber Merkezi