DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Dedeman’da gerçekleştirilen  kongre sonrasında Valilik karşısından başlayarak Bülent Ecevit Caddesine kadar olan yerde esnafları ziyaret etti vatandaşlar ile sohbet etti.

Babacan ve beraberindekiler yaptıkları ziyaretin ardından Madenci Anıtında basın mensuplarına açıklama yaparak, emaneti devralmaya, Türkiye yönetimini devralmaya hazırlandıklarını söyleyerek şunları söyledi:

“Epeydir gelmemiştim Zonguldak’a. Zonguldak gerçekten çok güzel  bir şehrimiz ve aynı zamanda ekmeğini taştan çıkartan bir ilimiz.  Çok sayıda kömür madenlerinde çalışan vatandaşlarımız var ve aynı zamanda emekli olan vatandaşlarımız var. Tabi bugün aynı zamanda çok güzel bir gün çünkü kömürün ilk bulunduğu günün yıldönümü aynı zamanda. Bu açıdan da çok anlamlı. Güzel bir kongre gerçekleştik. Gelmişken STK  temsilcileriyle bir araya geldik.  Kongreden sonrada esnafımızı ziyaret ettik. Hallerini hatırlarını sorduk. Zonguldak’ta ekonomiyle ilgili sıkıntılar var. Gençlerde işsizlik oranı yüksek. Ama bunların hepsinin  çabuk toparlanacağına inanıyoruz. Ehil ellerde dürüst ve işini bilen insanların yönetiminde kolayca çözüleceğini biliyoruz doğrusu. Ekip olarak çok çalışacağız. Kendimizi Türkiye’nin dört bin yanında tanıtacağız.  Korkunun ecele faydası yok. Bizde burada ilgi ve alakadan çok memnunuz. İnsanlarımız bir ümit arayışı içerisinde. Mevcut yönetimin artık bu işi götüremeyeceği ile ilgili bir kanaat hızla yaygınlaşıyor. Dolayısıyla bizde emaneti devralmayla, Türkiye’nin yönetimin devralmaya hazırlanıyoruz ekip olarak. Politikalarımızı projelerimizle hazırlıyoruz”

İL BAŞKANLIĞI BİNASININI AÇILIŞINI YAPTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beraberindekiler ile birlikte partisinin Zonguldak İl Başkanlı binasını açarak hayırlı olsun dileğinde bulunarak il ve ilçe başkanı ile birlikte parti binasını gezerek fotoğraf çektirmesinin ardından Bartın’a hareket etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi