Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile Azerbaycan’ın Şusa kentine bir  İlkokul yapılması için Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çalışmaların başlatıldığını sevinçle takip etmekteyiz” dedi.

ERbay açıklamasında, “Ömrünü ülkesine milletine ve davasına adayan Bilge Liderimiz eğitime oldukça çok önem vermektedir. O’nun kişisel ikbal, menfaat ile ilişkili hiçbir faaliyetini göremezsiniz. Ülkemizin bekası konusunda gösterdiği hassasiyet ve bu zorlu süreçlerde hükümete verdiği destek bunların en canlı örneğidir” diyerek şunları söyledi:

“2015 yılı seçimlerinin hemen ardından CHP Liderinin kendisine teklif ettiği Başbakanlık görevini Ülkesinin ve Milletinin yararına görmediği için nasıl elinin tersiyle ittiyse, bugün de Ülkesinin ve Milletinin çıkar ve menfaatleri için, içerde ve dışarıda tezgahlanan oyunları bozmak için aynı ilkeli duruşunu devam ettirmektedir.

 ALAŞAĞI ETME OYUNLARI YİNE SAHNEDE

  Ülkemizde siyaset sahnesinde Ülkesine ve Milletine hizmet etmek yerine, alaşağı etme amaçlı oyunların ayyuka çıktığını bugünlerde yaşananları en sade vatandaş dahi görmekte ve hayretle izlemektedir. Devlet idaresi bir yandan ülkemizi sürekli taciz eden dış güçlerle, bir yandan dış destekli terör ile, bir yandan pandemi salgını ile mücadele ederken, içerde yapılan Milletvekili transferleri, yeni yeni parti kurdurma çalışmaları, yapılan her işte olumsuzluk arayışları, uygulamalarda yaşanılan eksiklerle halkı devlete karşı  nasıl kışkırtırım senaryoları vatandaşların gözünden kaçmamaktadır.

HİÇ BİR ZAMAN BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK SİYASİ HAREKET MHP’DE YERİNİZİ ALINIZ.

İşte tamda bu sırada yok mu bizim güvenebileceğimiz, başımızı öne eğdirmeyecek bir Lider ve bir parti diyenler için vatandaşa umut ve doğru adres her zaman MHP’dir. Hiç bir kişisel ikbal ve menfaat beklemeksizin ülkesi ve milleti için kendisini feda eden Bilge Liderin partisi MHP. kadroları da aynı hassasiyet ve titizlikle vatan ve millet aşkı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından yürütülen KIZILELMA 1 ÜYE KAMPANYASI’na sen de katılarak bu asil ve şerefli hareketin onurlu bireyleri arasında yerini mutlaka almalısın.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı vasıtası ile yürütülen ülke genelinde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan ve kavga kargaşa ortamlarında korunması, vatanına milletine bağlı ülkenin geleceğinin emanet edilebileceği, ilkeli cesur bireyler yetişmesi için gösterdiği gayret ve hassasiyetlere her gün bir yenisi eklenmektedir. Azerbaycan’ın Şusa kentinde ünlü Azeri Sanatçı Üzeyir Hacıbeyli’nin isminin verileceği okulun yapılması ile Kızılelma’ya giden yolda önemli bir adımın daha atılmış olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi