BBP Alaplı İlçe Başkanlığı 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan İlhan Kartal’ın tek aday olarak katıldığı kongrede Kartal geçerli oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Alaplı Fiskomar kültür Merkezinde yapılan kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar, Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş,İl Yöneticileri,ilçe Başkanları,Belde Başkanları,Alperen Ocakları,Kadın Kolları Siyasi Parti Başkanları ve yöneticileri, Sivil Toplum kuruluşları, Dernek başkanları ve yöneticileri, Mahalle muhtarları, Sendika başkanları ve yöneticileri,Spor Kulübü Başkan ve Yöneticileri katılım sağladılar.

BBP İlçe Başkanı İlhan Kartal yaptığı konuşmada, BBP’nin bayrağını en üst noktaya taşıyacaklarını belirterek, kongreye yoğun katılım gösteren misafirlere teşekkür etti.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar da konuşmasında, parti olarak ilçe kongrelerini başlattıklarını ifade ederek, Alaplı İlçe Başkanlığına tekrar seçilen İlhan Kartal ve yönetimine teşekkür etti.

Ardından seçimlere geçildi ve Kartal, oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak başkan seçildi.

KARTAL'DAN TEŞEKKÜR

BBP Alaplı İlçe Teşkilatının 8.Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal, kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Kartal, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Kongre sürecinde bizleri gerek maddi gerek manevi olarak destekleyen dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kongreye gelerek bizleri yalnız bırakmayan Mhp Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay ve kıymetli yönetimine, Belediye Başkanı Nuri Tekin ve yönetimine siyasi parti başkanları ve yönetimine , Sivil Toplum Örgütlerinin başkan ve yöneticilerine

Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacıya ve Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç'a ayrıca muhtarlarımıza, Sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerine, Alperenlere, basınımızın değerli mensuplarına, dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi